fbpx

TYÖPAIKAT

Hae mukaan huippujengiin!

Oletko sinä seuraava Bodomin tähti? Bodomjärven rannalla sijaitseva Bodomin Kartano tarjoaa makuelämyksiä sekä ikimuistoisia tapahtumia historiallisessa ja rennossa kartanomiljöössä. Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa yhdeksi Espoon suositummaksi ravintolaksi, jonka vuoksi kaipaamme jatkuvasti lisätehoja tiimiimme. Yhdessä tekeminen ja aito välittäminen – niin asiakkaista kuin tiimiläisistämme, on osa meidän DNA:ta. Ruoat valmistamme Share Companyn ruokafilosofian mukaisesti aina sesongin tuoreita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien.

Avoimet työpaikat

Sali

Vuoropäällikkö (112,5h / 3vk)

Pysyykö sinulla serviisi kasassa ja hymy huulilla? Saatat olla etsimämme vuoropäällikkö!

Vuoropäällikkönä sinulla on ravintola-alan perusasiat hallussa! Nautit vastuun ottamisesta ja sinulla on palava halu ohjata tiimiäsi. Vuoropäällikkönä innostat omalla esimerkilläsi muita ja osaat olla tukena tilanteessa kuin tilanteessa. Pidät työilmapiirin vaalimista tärkeänä asiana, sillä ainut asia, mikä Bodomin Kartanolla kuumenee, on uuni!

Vuoropäällikkö ja ravintolapäällikkö työskentelevät tiiviissä yhteistyössä. Tehtäviisi kuuluu vuoron suunnittelun ja johtamisen lisäksi kaikki ravintolan monipuoliset työtehtävät sekä ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen varmistaminen innostamalla tarjoilijoita onnistumaan työvuorossaan. Oletkin siis salityöskentelyn monitaitaja, joka hoitaa asiantuntevasti niin pienemmät kokoustarjoilut, kuin vaativammat juhlatilaisuudet. Työtehtäviisi kuuluvat tilaisuuksien valmistelut ja toteutukset sekä toiminnan johtaminen työvuorossasi.

Työt alkavat golf-kauden avautuessa viimeistään 1.5.2023 tai sovittaessa. Töitä on tarjolla syyskuun, mahdollisesti lokakuun loppuun asti. Sijaintimme vuoksi oma auto ja ajokortti on plussaa. Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englanninkielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa!

Tarjoilijoita ja sali-apulaisia (0-112,5h / 3vk)

Löytyykö sinulta asennetta ja yhteistyöhenkeä? Saatat olla etsimämme tarjoilija!

Nautit hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja olet innostunut oppimaan tarjoilun salat. Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta ravintola-alalta, saat työhön hyvän perehdytyksen. Toivomme kuitenkin, että nautit ravintola-alan työstä ja se näkyy ja välittyy tekemisesi kautta myös asiakkaillemme!

Monipuolisiin työtehtäviisi sisältyy tilausten vastaanottamista, pöytiintarjoilua, asiakaspalvelua kassalla sekä lisäksi mm. pöytien kattamista ja salin siistimistä. Pääset vaikuttamaan työtehtäviin oman mielenkiinnon sekä osaamisen mukaan!

Työssä tarvitset hygieniapassin, sekä anniskelupassin ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana. Työt alkavat golf-kauden avautuessa viimeistään 1.5.2023 tai sovittaessa. Töitä on tarjolla syyskuun, mahdollisesti lokakuun loppuun asti. Sijaintimme vuoksi oma auto ja ajokortti on plussaa. Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englanninkielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa!

Kioskityöntekijöitä (0-112,5h / 3vk)

Oletko valmis työskentelemään itsenäisesti ja sinulta löytyy energistä työasennetta?

Kioskityöntekijänä voit olla alan kokemusta omaava huippuammattilainen tai loistavan työasenteella varustettu tulokas. Arvostamme timanttisen asenteen lisäksi hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Työtehtäviisi kuuluu myydä ja osittain valmistaa tuotteita golf-kentän kioskilla sekä huolehtia kioskialueen siisteydestä ja tietysti palvella hymy huulilla.
Mikäli sinulta löytyy visuaalista silmää ja hallitset some-alustat edes jonkin verran, niin pisteet sinulle! Tässä työssä pärjäät parhaiten, jos olet järjestelmällinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Tärkeintä on kuitenkin innostunut, rempseä ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Työt alkavat golf-kauden avautuessa viimeistään 1.5.2023 tai sovittaessa. Töitä on tarjolla syyskuun, mahdollisesti lokakuun loppuun asti. Sijaintimme vuoksi oma auto ja ajokortti on plussaa. Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englanninkielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa! Työ sopii hyvin opiskelijalle!

Keittiö

Keittiön vuoropäällikkö (112,5h / 3vk)

Pysyykö sinulla kastike kulhossa ja tiimi hallussa? Olet kokenut keittiössä ja sinulla on rautaista ravintola-alan kokemusta? Olet etsimämme vuoromestari!

Vuoromestarina olet vastuussa keittiöstä, kun mesu ei ole paikalla. Toimit keittiömestarin oikeana kätenä ja autat tilausten teossa ja suunnittelussa. Sinulla on kokemusta a la cartesta, lounasruokien valmistuksesta ja hienostuneiden tilaisuuksien hoidosta. Otat tiimisi haltuun ja motivoit heitä vaikean paikan tullen. Työ on vuorotyötä ja vaatii joustavuutta, sillä vuorot sijoittuvat aamu-, päivä- ja iltavuoroihin arkisin ja viikonloppuisin.

Pärjäät työssäsi parhaiten, jos olet järjestelmällinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu laittaa lautaselle vain parasta mahdollista laatua. Pidät työilmapiirin vaalimista tärkeänä asiana, sillä ainut
asia, mikä Bodomin Kartanolla kuumenee, on uuni!

Sijaintimme vuoksi oma auto ja ajokortti on plussaa. Työt alkavat golf-kauden avautuessa viimeistään 1.5.2023 tai sovittaessa.Töitä on tarjolla syyskuun, mahdollisesti lokakuun loppuun asti. Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englanninkielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa!

Kokkeja (90-112,5h / 3vk)

Pysyykö sinulla kauha kädessä ja hymy huulilla? Onko sinulla jo kokemusta tai koulutusta
keittiötyöskentelystä? Saatat olla etsimämme kokki!

Etsimme Bodomin Kartanoon keittiöhenkilökuntaa. Tarjoamme laadukasta,
ruoka- ja juomatuotetta hyvätasoisessa ja rennossa kartanomiljöössä. Kokkina toimenkuvaasi kuuluu ala carte annosten tekoa, lounasruokien valmistusta sekä kahvilatuotteiden valmistusta. Edellytämme sinulta hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa
tilanteissa, sillä osittain työ voi olla hyvinkin hektistä.

Työ on vuorotyötä ja vaatii joustavuutta, sillä vuorot sijoittuvat aamu-, päivä- ja iltavuoroihin arkisin ja viikonloppuisin. Tässä työssä pärjäät parhaiten, jos olet järjestelmällinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Tärkeintä on kuitenkin innostunut, rempseä ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu laittaa lautaselle vain parasta mahdollista laatua! Meidän keittiössä pelataan yhdessä tiimissä, jossa jokainen osallistuu niin tiskaamiseen, kuin menujen ideoimiseen.

Sijaintimme vuoksi oma auto ja ajokortti on plussaa. Työt alkavat golf-kauden avautuessa viimeistään 1.5.2023 tai sovittaessa.Töitä on tarjolla syyskuun, mahdollisesti lokakuun loppuun asti. Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englanninkielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa!

Miksi hakea kartanolle töihin?

MITÄ TARJOAMME

🧡 Tarjoamme työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi. Kauden päätyttyä on mahdollisuus työllistyä yrityksen muissa toimipisteissä.
🧡 Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
🧡 Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille
🧡 Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
🧡 Mahdollisuuden tutustua Golfin saloihin Suomen parhaimmistoon kuuluvassa golf klubissa
🧡 Kilpailukykyisen palkkauksen

MITÄ TOIVOMME

🧡 Joustavuutta työaikojen suhteen sekä oma-aloitteisuutta, tartut työhön hyvällä asenteella
🧡 Pystyt työskentelemään kiireessäkin ja otat vastuun työstäsi
🧡 Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi tai englanniksi
🧡 Sinulta löytyvät anniskelu- ja hygieniapassit sekä mahdollisesti kokemusta ravintola-alalta
🧡 Olet loistava tiimipelaaja, joka kannustaa työkavereitaan kiireidenkin keskellä
🧡 Hymy ei hyydy ja naurukin on herkässä, vaikka tilanteet välillä vaihtuvat nopeasti

MITÄ ARVOSTAMME

🧡 Vähintään 18 vuoden ikää, lukuunottamatta saliapulaisen paikkaa
🧡 Anniskelu- ja hygieniapassi
🧡 Itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa
🧡 Työvuorot sijoittuvat ma-su, myös iltoihin
🧡 Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

Hae töihin