Yritystilaisuudet

Mieleenpainuvat yritystapahtumat luonnon helmassa

Meillä toteutat mieleenpainuvan asiakastilaisuuden, tärkeän henkilöstötapahtuman kesäjuhlista pikkujouluihin tai seminaarin, hauskan ohjelman keventämänä. Kartanorakennuksen ja sen pihapiirin monipuoliset tilat, Vanha Talli ja Rantasauna, sekä laaja piha-alue mahdollistavat kokonaisuudessaan yli tuhannen henkilön tapahtuman toteuttamisen. 

Kilistäkää alkumaljat raikkaassa järvinäkymässä Verannalla, siirtykää kokoustamaan ja lounastamaan Kartanoon ja viettämään railakasta loppuiltaa Vanhaan Talliin, jossa voitte tanssia yöhön asti! Ammattitaitoiset myyjämme kuuntelevat toiveet kuin toiveet herkällä korvalla ja pyrkivät toteuttamaan toiveet huollisesti alusta loppuun. 

Kokoukset- ja seminaarit

Bodomin Kartanosta löytyy monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja aina muutaman hengen kokouksista yli sadan hengen seminaareihin. 

Kartanon luonnonläheinen ympäristö mahdollistaa myös erilaisten ohjelmien järjestämisen kokousten yhteyteen! Päätä seminaaripäivä kilpailuhenkeä nostattavaan golfkierrokseen tai rentoon saunailtaan. Kokouksen jälkeen voitte virkistää mieltä joogasessiolla ja lisätä tiiminne yhteishenkeä grillaamalla Rantasaunan terassilla. 

 

fi
en_US fi