fbpx

Yritystilaisuudet

Mieleenpainuvat yritystilaisuudet luonnon helmassa

Meillä toteutat mieleenpainuvan asiakastilaisuuden, tärkeän henkilöstötapahtuman kesäjuhlista pikkujouluihin tai seminaarin, hauskan ohjelman keventämänä. Kartanorakennuksen ja sen pihapiirin monipuoliset tilat, Vanha Talli ja Rantasauna, sekä laaja piha-alue mahdollistavat kokonaisuudessaan yli tuhannen henkilön tapahtuman toteuttamisen. 

Kilistäkää alkumaljat raikkaassa järvinäkymässä Verannalla, siirtykää kokoustamaan ja lounastamaan Kartanoon ja viettämään railakasta loppuiltaa Vanhaan Talliin, jossa voitte tanssia yöhön asti! Ammattitaitoiset myyjämme kuuntelevat toiveet kuin toiveet herkällä korvalla ja pyrkivät toteuttamaan toiveet huollisesti alusta loppuun. Ota yhteyttä niin järjestetään yhdessä ikimuistoiset yritystilaisuudet Bodomin Kartanolla!

Kokoukset- ja seminaarit

Bodomin Kartanosta löytyy monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja aina muutaman hengen kokouksista yli sadan hengen seminaareihin. Kartanon luonnonläheinen ympäristö mahdollistaa myös erilaisten ohjelmien järjestämisen kokousten yhteyteen! Päätä seminaaripäivä kilpailuhenkeä nostattavaan golfkierrokseen tai rentoon saunailtaan. Kokouksen jälkeen voitte virkistää mieltä joogasessiolla ja lisätä tiiminne yhteishenkeä grillaamalla Rantasaunan terassilla. Kartanolta löydät monipuoliset kokouspaketit niin pienempiin kuin suurempiin kokouksiin ja seminaareihin. Valittavissa on joko kokopäivän kokouspaketti alk. 59€/hlö tai puolen päivän kokouspaketti alk. 49€/hlö. Lisäksi voit rakentaa mieleisesi kokouspaketin alta!

Tutustu Bodomin Kartanon kokouspaketteihin tästä!

 

räätälöidyt kokouspaketit

KESÄJUHLAT BODOMIN KARTANOLLA

Vietä unohtumattomat kesäjuhlat upealla sijainnilla luonnon helmassa. Bodomin Kartanon monipuoliset tilat tarjoavat puitteet, jopa 100 henkilön juhlaan. Räätälöimme juhlakokonaisuuden ryhmällenne toiveidenne mukaan ja annamme mieluusti vinkkejä myös ohjelmatoimistosta sekä artisteista. Katso esimerkkimenu alta.

 

KESÄN GRILLIMENU

Alkuruoka

Versosalaattia, kirsikkatomaattia ja retiisiä ja hunaja-tyrnivinaigretteä (M, G)
Sokerisuolattua ankkaa, pikkelöityä retikkaa ja piparjuuricremeä (L, G)
Balsamicomarinoituja portobellosieniä, tuoretta pinaattia ja paahdettuja pinjansiemeniä (M, G)
Paahdettua punajuurta, briejuustoa ja granaattiomenansiemeniä (L, G)
Focaccialeipää porkkanahummusta & tuorejuustoa (L)

***

Pääruoka grillistä:
Kanan luutonta reisipalaa ja romesco-kastiketta (M, G)
Savupaprika-rommi marinoitu naudanulkofilevarras (M, G)

Hunaja-timjami paahdettuja juureslohkoja ja aiolia (L, G)

***

Jälkiruoka
Kartanon kesäinen mansikkapavlova lasista tarjoiltuna (L, G)
Kahvia ja teetä