fbpx

Tilat

Bodomin Kartano sekä sen pihapiirin Vanha Talli ja Rantasauna sijaitsevat kuvankauniissa miljöössä, aivan Bodomin järvenrannalla.

Kartanosta juuri sinun tilaisuuteesi sopiva tila!

Kartanon tilat tarjoaa vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Kabinetit sopivat, joko pienelle vierasjoukolle tai isommat tapahtumat järjestät kaikkia Kartanonpiirin rakennuksia hyödyntäen. 

Ester Sali

Ester Sali soveltuu jopa 70 henkilön seminaarin tai 46 hengen illallisiin. Tilaan on saatavilla videotykki, valkokangas sekä muut tarvittavat kokoustarvikkeet. Tila on remontoitu perinteitä kunnioittaen ja katseenvangitsijana toimii upea kakluuni.

Gunnar Sali

Gunnar sali soveltuu mainiosti jopa 10 hengen kokouksiin tai lounastapaamisiin. Suurista ikkunoista avautuu upea näkymä Bodomin järvelle. Tilan voi halutessaan yhdistää sinisen salin kanssa, jolloin voidaan yhdistää esimerkiksi ruokailu ja kokoustaminen.

Greta Sali

Greta sali soveltuu maksimissaan 12 hengen kokouksiin. Lisää tilaa saadaan yhdistämällä vihreä sekä keltainen sali, jolloin saadaan ruokailut tai ryhmätyötila samaan tilaan.

Klubi-kabinetti

 Kartanon Klubi on vastikään remontoitu kokoustila Kartanon toisessa kerroksessa, joka soveltuu jopa 12 hengelle. Klubissa on kiinteä valkokangas sekä suuri diplomaattipöytä. Tässä kabinetissä järjestät näppärästi niin kokouskset, tiimipalaverit kuin aamiaistapaamisetkin.

Kapteeni-kabinetti

Kartanon Kapteeni sijaitsee Kartanon toisessa kerroksessa. Kapteeni, kuten myös Klubi, on vastikään remontoitu. Tila soveltuu jopa 12 hengen kokouksiin, vakiovarusteenaan kiinteä valkokangas ja videotykki. Kapteenin yhteydessä on lisäksi erillinen tila, jota voi käyttää tiimityötilana tai johon voidaan kattaa kokoustarjoilut . 

Vanha Talli

Kartanon pihapiirissä sijaitseva Vanha Talli kätkee sisälleen ainutlaatuisen tilan.
Talli varattavissa yksityiskäyttöön, jopa 120 hengen tilaisuuksiin. Talliin on tilattavissa kaikki ruoka- ja juomapalvelut.

 

Rantasauna

Kartanon helmasta, Bodom järven rannalta, löytyy tyylikäs Rantasauna. Täysin uusittu sauna sekä kokoustila tarjoaa tilan jopa 20 hengen tilaisuuksiin. Rantasaunan suuren diplomaattipöydän ääreen mahtuu helposti 10 henkilöä kokoustamaan, ja seisten jopa 20 henkeä.  Saunaan on tilattavissa kaikki ruoka- ja juomapalvelut.