fbpx

Tilat

Bodomin Kartano sekä sen pihapiirin Vanha Talli ja Rantasauna sijaitsevat kuvankauniissa miljöössä, aivan Bodomin järvenrannalla.

Kartanosta juuri sinun tilaisuuteesi sopiva tila!

Kartanon tilat tarjoaa vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Kabinetit sopivat, joko pienelle vierasjoukolle tai isommat tapahtumat järjestät kaikkia Kartanonpiirin rakennuksia hyödyntäen. 

Keltainen Sali

Keltainen Sali soveltuu jopa 70 henkilön seminaarin tai 36 hengen illallisen. Tila on remontoitu perinteitä kunnioittaen ja katseenvangitsijana toimii historialliset kristallikruunut.

Vihreä Sali

Vihreä sali soveltuu mainiosti jopa 10 hengen kokouksiin tai lounastapaamisiin. Suurista ikkunoista avautuu upea näkymä Bodomin järvelle. Tilan voi halutessaan yhdistää sinisen salin kanssa, jolloin voidaan yhdistää esimerkiksi ruokailu ja kokoustaminen.

Sininen Sali

Sininen sali soveltuu maksimissaan 12 hengen kokouksiin. Lisää tilaa saadaan yhdistämällä vihreä sekä keltainen sali, jolloin saadaan ruokailut tai ryhmätyötila samaan tilaan. 

Klubi-kabinetti

Kartanon Kapteeni on vastikään remontoitu kokoustila Kartanon toisessa kerroksessa, joka soveltuu 12 hengelle. Kapteenissa on kiinteä valkokangas sekä suuri diplomaattipöytä. Kapteenin yhteydessä on lisäksi erillinen tila, johon voidaan kattaa kokoustarjoilut.

Kapteeni-kabinetti

Kartanon Klubi sijaitsee Kartanon toisessa kerroksessa. Klubi, kuten myös Kapteeni, on vastikään remontoitu. Tila soveltuu 12 hengen kokouksiin, vakiovarusteenaan kiinteä valkokangas ja videotykki. 

Vanha Talli

Kartanon pihapiirissä sijaitseva Vanha Talli kätkee sisälleen ainutlaatuisen tilan.
Talli varattavissa yksityiskäyttöön, noin 100-120 hengen tilaisuuksiin. Talliin on tilattavissa kaikki ruoka- ja juomapalvelut.

 

Rantasauna

Kartanon helmasta, Bodom järven rannalta, löytyy tyylikäs Rantasauna. Täysin uusittu sauna sekä kokoustila tarjoaa tilan 12-20 hengen tilaisuuksiin. Saunaan on tilattavissa kaikki ruoka- ja juomapalvelut.

fi
en_US fi