fbpx

Palvelut

TAPAHTUMAT JA TILAISUUDET

MIELEENPAINUVIA TAPAHTUMIA HISTORIALLISESSA MILJÖÖSSÄ

Tapahtumat ja tilaisuudet. Bodomin Kartano tarjoaa loistokkaat puitteet erilaisille tapahtumille. Kartanon rauhallisessa ympäristössä järjestät tilaisuuden intiimistä juhlasta suuriin yritystapahtumiin. Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi onnistumisesta ystävällisellä ja henkilökohtaisella otteella suunnitteluvaiheen alusta asti. Keittiömestarimme räätälöivät ruoat sopimaan juuri sinun tilaisuuteesi. 

Anna upean ilmapiirin hurmata sinut!

MEISTÄ SANOTTUA

We would like to thank everyone involved at Bodomin Kartano for an amazing and unforgettable experience. Everyone did an incredible job. Please give our thanks to the gardener and the chef. Both managed to create exactly what we wanted, with little to no guidance from us.

Häät 08/2021

Halusin vielä kiittää viikonlopun muistotilaisuudesta, olimme kaikki todella tyytyväisiä toteutukseen ja kiitosta sateli vierailta, eikä vähiten erinomaisen ruuan osalta! Se oli aivan ensiluokkaista ja kauniit puitteet täydensivät illasta ikimuistoisen.                                                   

Muistotilaisuus 08/2021

”Iso kiitos teille! Tarjoilut olivat erittäin onnistuneet ja ruoka oli erinomaista! Toivottavasti tapahtuma järjestetään jälleen ensivuonna, ja mielellämme pidämme sen teillä!”                                                                                                                                                                                              

Yritystapahtuma 09/2021

SIELUNKUMPPANISI TILANTEESSA KUIN TILANTEESSA!

Bodomin Kartano on osa Share Companyn ravintolaperhettä. Share Company on kuin sukupuu, jonka oksista versoo täsmällisiä ruokaratkaisuja moniin tarpeisiin. Ravintolamme tuovat kortteleihinsa sujuvan arjen, kaivattujen karkeloiden ja rattoisien iltojen tunnelmaa. Catering-perheestämme löydät sielunkumppanisi joka tilanteeseen ja näytönpaikkaan. Monipuoliset seminaari- ja kokoustilamme mahdollistavat inspiroivat ja tuottoisat tapaamiset, ja uniikit juhlatilamme luovat puitteet elämäsi kohokohdille.

Meiltä saat sen puuttuvan palasen viimeistelemään tilaisuutesi tai kattavan kokonaisuuden, jolla teet vaikutuksen jokaiseen vieraaseesi. Ja koska sukupuumme juuret on tehty ammattitaidosta, säntillisyydestä ja omintakeisesta visiosta, on meillä keittiössä varaa irrotella.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!