LOUNAS
MONIPUOLINEN KATTAUS KAUDEN TUOREITA RAAKA-AINEITA JA VIRKISTÄVIÄ MAKUJA
LOUNAS – ESPOO
Lounas – Espoo. Bodomin Kartanon vanhaan keittiöön katettu raikas ja ruokaisa lounaspöytä sisältää lämpimän lounaan lisäksi runsaan vihreän herkkupöydän sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille.
Tarjolla päivittäin vaihtuva mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus kauden tuoreita raaka-aineita ja keittiön ajatuksia terveellisestä noutopöydästä, joka antaa energiaa päivään. Viikonloppuisin golf-pelaajille on brunssin lisäksi tarjolla virkistävä ja energiaa antava golf lounas.
Tervetuloa Espoon herkullisimpaan lounaspöytään!
Lounas 13,90 € / Salaattipöytä 11,90 €
Lounasaikaan tarjolla myös päivän pöytiin tarjoiltu annos alk. 24,90€
Lapset 11- ikävuoteen saakka -50% lounaan hinnasta.
LOUNAS 16.5. - 22.5.2022
MAANANTAI 16.5.
Bolognesekastiketta kotimaisesta naudanjauhelihasta, pennepastaa, tuoretta pinaattia sekä parmesaania (L, pyydettäessä gluteeniton)
Grillattua halloumipitaa, kirsikkatomaattia, marinoitua punasipulia, ranskalaiset ja chilimajoneesia (L)
Kasvislisukkeena: Caponata; Sisilialainen kasvis paistos: zucchinia, paprikaa, munakoisoa, sipulia ja oliiveja (V, G)
TIISTAI 17.5.
Paistettua tuoretta turskaa, sitruuna-hollandaisea ja uudet perunat (L, G)
Chilipaahdettua tofua vihreässä curryssa, kukkakaalia ja riisiä (V, G)
Kasvislisukkeena: paahdettua parsaa-kesäkurpitsa-punasipulia (V, G)
KESKIVIIKKO 18.5.
Rosmariini marinoitua kotimaista porsaansisäfileetä, paistinperunat ja maderira-rosmariinikastiketta (M, G)
Perunagnocchia Arabiata, kolmea juustoa ja rucolaa (L)
Kasvislisukkeena: Rakuuna porkkanat (V, G)
TORSTAI 19.5.
Lammaslihapullat, paahdettua sipulikastiketta, timjamilla ja valkosipulilla maustettua perunaa (L)
Itse tehdyt linssi-kasvispihvit, timjamilla ja valkosipulilla maustettua perunaa, kurkku-kermaviili kastiketta (L)
Kasvislisukkeena: Butternut kurpitsaa ja rucolaa (V, G)
PERJANTAI 20.5.
Mixed grill;
Maalaismakkaraa, lammasyrttimakkaraa, grillimakkaraa ja kotimaista maissikanaa grillistä (L, G)
Kasvispihvit, paistettuja perunoita ja bbq-kastiketta (L, G)
Omena BBQ kastiketta
LAUANTAI 21.5.
Kotimaista kanaa yrtti-kermakastikkeessa ja hunajapaahdettuja säräjuureksia (L, G)
Porkkana-kikhernepihvit, yrttiöljyä ja paahdettuja säräjuureksia (L, G)
SUNNUNTAI 22.5.
Paistettua nieriää, sitruunarisottoa ja parmesaania (L, G)
Sitruunarisottoa, tuoretta pinaattia ja parmesaania (L, G)
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Naudanlihan alkuperämaa: suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: suomi
Kanan alkuperämaa: suomi
LOUNAS 23.5. - 29.5.2022
MAANANTAI 23.5.
Lihapullia kermaisella jaloviinakastikkeella, perunamuhennosta, sokeroitua puolukkaa ja suolakurkkua (L, G)
Curryllä maustettuja kukkakaali-kvinoapihvejä, paahdettuja bataattilohkoja ja tomaattikastiketta (M, G)
Kasvislisäke: Paahdettuja juureksia ja tuoretta pinaattia (M, G, Ve)
TIISTAI 24.5.
Coq au vin ja yrteillä maustettua riisiä (L, G)
Kasviksia vihreässä kookoscurryssä ja yrteillä maustettua riisiä (L, G)
Kasvislisäke: seesampaahdettua parsakaalia (M, G)
KESKIVIIKKO 25.5.
Pasta carbonaraa pancetta pekonilla ja palvikyljellä. Tuoretta rucolaa & parmesanjuustoa (L) (pyydettäessä gluteenittomana)
Kirsikkatomaatti-basilikarisottoa, pecorinojuustoraastetta ja paahdettua pinjansiementä (L, G)
Kasvislisäke: Paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa (M, G)
TORSTAI 26.5.
Grillattua kanaa, bbq kastiketta ja valkosipulikermaperunat (L, G)
Herkkusieni-kasvisvarras ja valkosipulikermaperunat (L, G)
Kasvislisäke: Uunitomaattia, paahdettua kikhernettä ja tuoretta pinaattia (V, G)
PERJANTAI 27.5.
Uunissa paahdettua kuhaa, kevätsipuli-valkoviinikastiketta ja tilliperunaa (L, G)
Falafelpihvejä, villiriisiä ja labnehjuusto-tomaattisalaattia & tahinijogurttia (L, G)
Kasvislisäke: Hunaja paahdettua porkkanaa ja fenkolia (M, G, Ve)
LAUANTAI 28.5.
Porsaanniskaa, viherpippurikastiketta ja perunaröstiä (L, G)
Vuohenjuustosalaattia ja granaattiomena-balsamicoa (L, G)
SUNNUNTAI 29.5
Tuhti annos kartanon lohikeittoa (L, G) ja saaristolaisleipää ja vatkattua yrttivoita (L)
Kartanon mustajuurikeittoa ja yrttiöljyä & paahdettua kurpitsansiementä, saaristolaisleipää ja vatkattua yrttivoita (L, G)
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Naudanlihan alkuperämaa: suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: suomi
Kanan alkuperämaa: suomi
Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon: