LOUNAS

Raikas ja monipuolinen lounas arkisin klo 11-15!

Bodomin Kartanon vanhaan keittiöön katettu raikas ja ruokaisa lounaspöytä sisältää lämpimän lounaan lisäksi runsaan vihreän herkkupöydän sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille. 

Tarjolla päivittäin vaihtuva mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus kauden tuoreita raaka-aineita ja keittiön ajatuksia terveellisestä noutopöydästä, joka antaa energiaa päivään.

Viikonloppuisin golf-pelaajille on brunssin lisäksi tarjolla virkistävä ja energiaa antava golf lounas. 

Lounas 12,90 €  / Salaattipöytä 9,90 €

Master lounas alk. 16,90 €

11.10-17.10.2021

 

Maanantai 11.10.

Kinkku-pekonipastaa yrttiöljyä ja parmesaania (L)*

*pyydettäessä gluteenittomana

Kikherne-porkkanapihviä tuorepinaatti kasvispaistosta ja kauratzatzikia (VE, G)

Tiistai 12.10.

Belmannin pyttipannua ja puolukkaketsuppia (L)

Metsäsienirisottoa, parmesaania & pinjansiemeniä (L, G)

Keskiviikko 13.10.

Kanakormaa ja vihannesriisiä (M, G)

Parmigiana di melanzanea & kirsikkatomaatti-basilikasalaattia (L, G)

Torstai 14.10.

Jauhelihamureketta, kermaista Jaloviinakastiketta ja perunamuusia & puolukkaketsuppia (L, G)

Tempura tofua, lämmintä riisinuudelisalaattia ja inkivääri-soijakastiketta (M)

Perjantai 15.10.

Puna-ahventa, vihreää thaicurrykastiketta ja basmatiriisiä (M, G)

Palak paneer ja basmatiriisiä (M, G)

Lauantai 16.10. 

Kanaa ala Lyon, porkkanamehuun keitettyä yrttibulguria (L)*

Soijarouhe-juures bolognese parmesaania ja avokaado-tomaattisalsaa (M)*

*pyydettäessä gluteenittomana

Sunnuntai 17.10.

Riistakäristystä, perunamuusia ja Myrttisen kurkkuja & puolukkaa (L, G)

Nyhtöherne käristystä, perunamuusia ja Myrttisen kurkkuja & puolukkaa (L,G)

 

 

18.10.-24.10.2021

 

 

MAANANTAI 18.10

Lihapullia sipulikastikeella ja valkosipuliperunoita (L, pyydettäessä G)

Vuohenjuustolla ja kvinoalla täytettyjä zucchineja, kirsikkatomaatti-polentakakkua sekä melissa tzatzikia (L, G)

 

TIISTAI 19.10

Paahdettua Naapurin maalaiskanan reisipalaa, viherpippurikastiketta ja kurkuma-yrttiriisiä (L, G)

Sitruunaista parsakaalirisottoa ja parmesankeksiä (L, G)

 

KESKIVIIKKO 20.10

Uunilohta kermaisella valkoviini-purjokastikkeella ja tilli höyryperunaa (L, G)

Pinaattilettuja, puolukkahilloa ja bataattipyrettä (L)

 

TORSTAI 21.10    

Ylikypsää porsaan ulkofileetä, herkkusienikastiketta ja juuresgratiinia (L, G)

Punajuuri-hernepihviä, lämmintä bulgursalaattia ja porkkanatzatzikia (L, G)

 

PERJANTAI 22.10

Alaskan seifilettä, sitruunaista katkarapukastiketta ja paahdettua perunaa (L, G)

Kaalikääryleitä ja puolukkahilloa sekä yrttiperunapyrettä (L, G)

 

LAUANTAI 23.10

Paneroitua kanaleikettä kievin tapaan, lämmintä perunasalaattia ja mango-currymajoneesia (L)

Kartanon avokadopastaa (L, pyydettäessä G)

 

SUNNUNTAI 24.10

Stroganoffia ja keitin perunaa, Myrttisen kurkkuja ja smetacremeä (L, G)

Metsäsienikeittoa ja juustolla kuorrutettuja tomaattileipäsiä (L, pyydettäessä G)

 

 

Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon:

+358 44 444 4460 tai myynti@bodominkartano.fi

Tutustu myös meidän brunssiin!

fi