fbpx

LOUNAS

MONIPUOLINEN KATTAUS KAUDEN TUOREITA RAAKA-AINEITA JA VIRKISTÄVIÄ MAKUJA

LOUNAS – ESPOO

Lounas – Espoo. Bodomin Kartanon lounas sisältää herkullisen pääruoka-annoksen, lisukesalaatin sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille.

Tarjolla päivittäin vaihtuva lounas-annos, joka antaa energiaa päivään. 

Tervetuloa Espoon herkullisimmalle lounaalle!

Päivän lounasannos 13,90 € 

Lounasaikaan tarjolla myös kartanon herkulliset burgerit!

Lapset 11- ikävuoteen saakka -50% lounaan hinnasta.

LOUNAS 3.10-9.10.2022

PÄIVÄN LOUNASANNOS 13,90 € , TILATTAVISSA klo 11.00-16.30

MAANANTAI 3.10.

Lihapullat, syyssadon juurespyreetä ja tummaa sipulikastiketta (L)

Vuohenjuustolla täytettyä porttobellosientä ja syyssadon juurespyreetä (L, G)

TIISTAI 4.10.

Appelsiinimarinoitua kanaa, yrttiriisiä ja lehtikaalia (M, G)

Vegaaninen kookoscurry kauden vihanneksilla ja yrttiriisiä (V, G)

KESKIVIIKKO 5.10.

Lehtipihvi naudanfileestä, maalaisranskalaiset ja maustevoita (L, G)

Beyond Meat pihvi, ranskalaiset ja vegaaninen chilimajoneesi (V, G)

TORSTAI 6.10. – Buffet

Hernekeittoa (myös kasvishernekeittoa saatavilla) (L, G)

Kartanon pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (L)

PERJANTAI 7.10.

Uunilohta, hollandaise-kastiketta, paahdettua parsakaalia ja tilliperunaa (G)

Friteerattua halloumia, paahdettua parsakaalia ja tilliperunaa (L, G)

LAUANTAI 8.10 ja SUNNUNTAI 9.10.

Miilunpolttajanpastaa pyökkisavustetulla pekonilla ja parmesaania (L, saatavilla G)

Kermainen vuohenjuustopasta ja tuoretta rucola (L)

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Porsaanlihan alkuperämaa: suomi

Kanan alkuperämaa: suomi

VARAA PÖYTÄ!

LOUNAS 26.9- 2.10.

MAANANTAI    26.9.

Chili con carne naudanjauhelihasta, jalopenoa ja riisiä (M, G)

Pehmeää bataatti-currya ja riisiä (M, G)

 

TIISTAI 27.9.

”Paholaisenkanaa” ja kermavalkosipuliperunaa (L, G)

Porkkana-kikhernepihvit ja kesäistä rucolasalaattia (L)

KESKIVIIKKO 28.9.

Kartanon kermainen lohikeitto (L, G)

Kasvis meze; Falafelia, hummusta, pitaleipää ja tabbouleh-salaattia (L)

 

TORSTAI 29.9.

Mureaksi haudutettua porsaanposkea, konjakkikermaa ja paahdettua perunaa (L, G)

Itse tehtyjä porkkanalettuja ja kermaviilikastiketta (L)

PERJANTAI 30.9.

Lindsröminpihvit, kermainen mustaherukkakastike ja muusi (L)

Sitruunarisottoa, rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä (L, G)

LAUANTAI 1.10. – Golffarin lounas

Chorizo-kanapataa ja paprikalla maustettua perunaa (M, G)

Lehtikaalipestolla maustettua pastaa, fetajuustoa ja saksanpähkinää (L)

 

SUNNUNTAI 2.10. – Golffarin lounas

Pippurinen naudanlihapata ja paahdettuja juureksia (L, G)

Lehtikaalipestolla maustettua pastaa, fetajuustoa ja saksanpähkinää (L)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

VARAA PÖYTÄ!

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Porsaanlihan alkuperämaa: suomi

Kanan alkuperämaa: suomi

Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon:

+358 44 444 4460 tai myynti@bodominkartano.fi

Tutustu myös meidän brunssiin!

fi