fbpx

LOUNAS

MONIPUOLINEN KATTAUS KAUDEN TUOREITA RAAKA-AINEITA JA VIRKISTÄVIÄ MAKUJA 

LOUNAS – ESPOO

Lounas – Espoo. Bodomin Kartanon vanhaan keittiöön katettu raikas ja ruokaisa lounaspöytä sisältää lämpimän lounaan lisäksi runsaan vihreän herkkupöydän sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille.

Tarjolla päivittäin vaihtuva mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus kauden tuoreita raaka-aineita ja keittiön ajatuksia terveellisestä noutopöydästä, joka antaa energiaa päivään. Viikonloppuisin golf-pelaajille on brunssin lisäksi tarjolla virkistävä ja energiaa antava golf lounas.

Tervetuloa Espoon herkullisimpaan lounaspöytään!

Lounas 13,90 €  / Salaattipöytä 11,90 €

Lounasaikaan tarjolla myös päivän pöytiin tarjoiltu annos alk. 24,90€

Lapset 11- ikävuoteen saakka -50% lounaan hinnasta.

LOUNAS 16.5. - 22.5.2022

MAANANTAI 16.5.

Bolognesekastiketta kotimaisesta naudanjauhelihasta, pennepastaa, tuoretta pinaattia sekä parmesaania (L, pyydettäessä gluteeniton)

Grillattua halloumipitaa, kirsikkatomaattia, marinoitua punasipulia, ranskalaiset ja chilimajoneesia (L)

Kasvislisukkeena: Caponata; Sisilialainen kasvis paistos: zucchinia, paprikaa, munakoisoa, sipulia ja oliiveja (V, G)

TIISTAI 17.5.

Paistettua tuoretta turskaa, sitruuna-hollandaisea ja uudet perunat (L, G)

Chilipaahdettua tofua vihreässä curryssa, kukkakaalia ja riisiä (V, G)

Kasvislisukkeena: paahdettua parsaa-kesäkurpitsa-punasipulia (V, G)

KESKIVIIKKO 18.5.

Rosmariini marinoitua kotimaista porsaansisäfileetä, paistinperunat ja maderira-rosmariinikastiketta (M, G)

Perunagnocchia Arabiata, kolmea juustoa ja rucolaa (L)

Kasvislisukkeena: Rakuuna porkkanat (V, G)

TORSTAI 19.5.

Lammaslihapullat, paahdettua sipulikastiketta, timjamilla ja valkosipulilla maustettua perunaa (L)

Itse tehdyt linssi-kasvispihvit, timjamilla ja valkosipulilla maustettua perunaa, kurkku-kermaviili kastiketta (L)

Kasvislisukkeena: Butternut kurpitsaa ja rucolaa (V, G)

PERJANTAI 20.5.

Mixed grill;

Maalaismakkaraa, lammasyrttimakkaraa, grillimakkaraa ja kotimaista maissikanaa grillistä (L, G)

Kasvispihvit, paistettuja perunoita ja bbq-kastiketta (L, G)

Omena BBQ kastiketta

LAUANTAI 21.5.

Kotimaista kanaa yrtti-kermakastikkeessa ja hunajapaahdettuja säräjuureksia (L, G)

Porkkana-kikhernepihvit, yrttiöljyä ja paahdettuja säräjuureksia (L, G)

SUNNUNTAI 22.5.

Paistettua nieriää, sitruunarisottoa ja parmesaania (L, G)

Sitruunarisottoa, tuoretta pinaattia ja parmesaania (L, G)

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAA PÖYTÄ!

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Porsaanlihan alkuperämaa: suomi

Kanan alkuperämaa: suomi

LOUNAS 23.5. - 29.5.2022

MAANANTAI 23.5.

Lihapullia kermaisella jaloviinakastikkeella, perunamuhennosta, sokeroitua puolukkaa ja suolakurkkua (L, G)

Curryllä maustettuja kukkakaali-kvinoapihvejä, paahdettuja bataattilohkoja ja tomaattikastiketta (M, G)

Kasvislisäke: Paahdettuja juureksia ja tuoretta pinaattia (M, G, Ve)

TIISTAI 24.5.

Coq au vin ja yrteillä maustettua riisiä (L, G)

Kasviksia vihreässä kookoscurryssä ja yrteillä maustettua riisiä (L, G)

Kasvislisäke: seesampaahdettua parsakaalia (M, G)

KESKIVIIKKO 25.5.

Pasta carbonaraa pancetta pekonilla ja palvikyljellä. Tuoretta rucolaa & parmesanjuustoa (L) (pyydettäessä gluteenittomana)

Kirsikkatomaatti-basilikarisottoa, pecorinojuustoraastetta ja paahdettua pinjansiementä (L, G)

Kasvislisäke: Paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa (M, G)

TORSTAI 26.5.

Grillattua kanaa, bbq kastiketta ja valkosipulikermaperunat (L, G)

Herkkusieni-kasvisvarras ja valkosipulikermaperunat (L, G)

Kasvislisäke: Uunitomaattia, paahdettua kikhernettä ja tuoretta pinaattia (V, G)

PERJANTAI 27.5.

Uunissa paahdettua kuhaa, kevätsipuli-valkoviinikastiketta ja tilliperunaa (L, G)

Falafelpihvejä, villiriisiä ja labnehjuusto-tomaattisalaattia & tahinijogurttia (L, G)

Kasvislisäke: Hunaja paahdettua porkkanaa ja fenkolia (M, G, Ve)

LAUANTAI 28.5.

Porsaanniskaa, viherpippurikastiketta ja perunaröstiä (L, G)

Vuohenjuustosalaattia ja granaattiomena-balsamicoa (L, G)

SUNNUNTAI 29.5

Tuhti annos kartanon lohikeittoa (L, G) ja saaristolaisleipää ja vatkattua yrttivoita (L)

Kartanon mustajuurikeittoa ja yrttiöljyä & paahdettua kurpitsansiementä, saaristolaisleipää ja vatkattua yrttivoita (L, G)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

VARAA PÖYTÄ!

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Porsaanlihan alkuperämaa: suomi

Kanan alkuperämaa: suomi

Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon:

+358 44 444 4460 tai myynti@bodominkartano.fi

Tutustu myös meidän brunssiin!

fi