fbpx

BRUNSSI

SIELUKASTA TUNNELMAA BODOMJÄRVEN RANNALLA!

BRUNSSI – ESPOO

Brunssi Espoo. Tervetuloa Bodomin Kartanoon nauttimaan elämyksellisestä brunssista Bodomjärven rannalla, henkeä salpaavassa maisemassa. Brunssi katetaan viikonloppuisin kartanon vanhan tuvan buffetpöytään klo 11-15, kattaukset klo 11.00-13.00 ja 13.30-15.30. Tule nauttimaan sielukkaasta tunnelmasta sekä ihanista brunssin antimista lasillisen kuohuvan kera, upeassa historiallisessa Kartanossa. Tule ja koe herkullinen brunssimme!

 

KARTANON KEVÄT BRUNSSI 4-5.5.2024

Alkuun

Vihersalaattia, leipäjuustoa, retiisiä ja raparperivinaigrettea (L, G)
Keväistä salaattia varhaiskaalista ja nokkosesta (V, G)
Maalaissalaattia savustetusta selleristä, palsternakasta ja raitajuuresta sekä kapriskreemiä (L, G)
Katkarapu-kananmuna skågen talon tapaan (L, G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Savutofuskagen ja etikkakurkkuja (V, G)
Uunimunakasta paahdetulla parsalla ja pinaatilla (L, G)
Naudan paahtopaistia ja grillattua broccoliiniä (L,G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Marinoitua munakoisoa ja paahdettua pinjansiementä (V, G)
Kartanon lämminsavulohipiirakka (L,G)
Riisipiirakoita ja munavoita (L)
Talon juurileipää, maalaisleipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kartanon kirsikkaisella kastikkeella glaseerattua porsaankylkeä (M, G)
Sitrusbalsamico maustettuja grillikasviksia ja paahdettua varhaisperunaa (L, G)

Kasvissyöjille lautasannoksena keittiöstä:
Yrttiglaseerattua grillattua kesäkurpitsaa, halloumijuustoa ja pestoa (L, G, saatavilla V)

Jälkiruoka

Ahvenanmaan pannukakkua, vaniljakermaa ja raparperihilloa (L)
Suklaakakkua ja kardemummalla maustettua tuorejuustoa (L, saatavilla G)
Hedelmävati (V, G)
Tuoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

39€/hlö
44€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 1€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON KEVÄT BRUNSSI 18-19.5.2024

Alkuun

Vihersalaattia, leipäjuustoa, retiisiä ja raparperivinaigrettea (L, G)
Keväistä salaattia varhaiskaalista ja nokkosesta (V, G)
Maalaissalaattia savustetusta selleristä, palsternakasta ja raitajuuresta sekä kapriskreemiä (L, G)
Katkarapu-kananmuna skågen talon tapaan (L, G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Savutofuskagen ja etikkakurkkuja (V, G)
Uunimunakasta paahdetulla parsalla ja pinaatilla (L, G)
Naudan paahtopaistia ja grillattua broccoliiniä (L,G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Marinoitua munakoisoa ja paahdettua pinjansiementä (V, G)
Kartanon lämminsavulohipiirakka (L,G)
Riisipiirakoita ja munavoita (L)
Talon juurileipää, maalaisleipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kartanon kirsikkaisella kastikkeella glaseerattua porsaankylkeä (M, G)
Sitrusbalsamico maustettuja grillikasviksia ja paahdettua varhaisperunaa (L, G)

Kasvissyöjille lautasannoksena keittiöstä:
Yrttiglaseerattua grillattua kesäkurpitsaa, halloumijuustoa ja pestoa (L, G, saatavilla V)

Jälkiruoka

Ahvenanmaan pannukakkua, vaniljakermaa ja raparperihilloa (L)
Suklaakakkua ja kardemummalla maustettua tuorejuustoa (L, saatavilla G)
Hedelmävati (V, G)
Tuoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

39€/hlö
44€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 1€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON SAARISTOLAISBRUNSSI 15-16.6.2024

Alkuun

Vihersalaattia, retiisiä, fenkolia ja hunaja-sinappidressing (M, G)
Kartanon katkarapuskagen ja maalahdenlimppua (L, saatavilla G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Vegaaninen vatkis skagen ja tuoretta tilliä (V, G)
Sillikaviaaria, konjakkisilliä, sipulisilliä sekä lohichevicheä (L, G)
Kesäinen saaristolaisperunasalaatti oliiveilla ja jättiravuilla (L, G)
Mummonkurkkuja (M, G)
Nautapastramia ja savuselleriä (L,G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Kasvisleikkelettä ja pikkelöityjä kasviksia (V, G)
Cavi Art- moussea ja ruohosipulia ruisnapilla (L, saatavilla G)
Kartanon graavattua lohta, maa-artisokkaa ja piparjuurismetanaa (L, G)
Maalaisleipää, saaristolaisleipää, voita ja tuorejuustolevitettä (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kevyesti savustettua uunilohta ja hollandaisekastiketta (L, G)
Uuden sadon perunaa ja tuoretta tilliä (L, G)
Lämmintä parsasalaattia (M, G)

Kasvisvaihtoehto pöytiin tarjoiltuna:
Uunifetaa, grillattua parsaa ja hollandaisekastiketta (L, G)
-vegaaninen vaihtoehto etukäteen tilattaessa

Jälkiruoka

Sitruunaposset ja minttua (L, G)
Kartanon mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)
Raikkaita hedelmiä (V, G)
Omena- ja appelsiinituoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

49€/hlö
54€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 2€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

 Tutustu myös meidän lounaaseen!

Pidätämme oikeuden menumuutoksiin. Käyttämämme liha on aina suomalaista, jollei toisin mainita.

Kokonaan peruuttamatta jätetyistä brunssivarauksista (no-show) veloitamme 25€ / hlö peruutuskuluna.