fbpx

Yritystilaisuudet

Mieleenpainuvat yritystilaisuudet luonnon helmassa

Yritystilaisuudet – Espoo. Meillä toteutat mieleenpainuvan asiakastilaisuuden, tärkeän henkilöstötapahtuman kesäjuhlista pikkujouluihin tai seminaarin, hauskan ohjelman keventämänä. Kartanorakennuksen ja sen pihapiirin monipuoliset tilat, Vanha Talli ja Rantasauna, sekä laaja piha-alue mahdollistavat kokonaisuudessaan yli tuhannen henkilön tapahtuman toteuttamisen. 

Kilistäkää alkumaljat raikkaassa järvinäkymässä Verannalla, siirtykää kokoustamaan ja lounastamaan Kartanoon ja viettämään railakasta loppuiltaa Vanhaan Talliin, jossa voitte tanssia yöhön asti! Ammattitaitoiset myyjämme kuuntelevat toiveet kuin toiveet herkällä korvalla ja pyrkivät toteuttamaan toiveet huollisesti alusta loppuun. Ota yhteyttä niin järjestetään yhdessä ikimuistoiset yritystilaisuudet Bodomin Kartanolla!

KESÄJUHLAT BODOMIN KARTANOLLA

Vietä unohtumattomat kesäjuhlat upealla sijainnilla luonnon helmassa. Bodomin Kartanon monipuoliset tilat tarjoavat puitteet, jopa 100 henkilön juhlaan. Räätälöimme juhlakokonaisuuden ryhmällenne toiveidenne mukaan ja annamme mieluusti vinkkejä myös ohjelmatoimistosta sekä artisteista. Katso esimerkkimenu alta.

 

KESÄN GRILLIMENU

Alkuun:

Kartanon yrttileipää ja tomaattifocacciaa

Oliivivoita ja tuorejuustoa

Yrttinen vihersalaatti, jääfenkolia ja mansikkavinegrettiä

Sitruunalla maustettua kirsikkatomaattia, kevätsipulia ja bufala mozzarellaa

Grillattua perunasalaattia, kaprista ja savustettua kermaviiliä

Kesäinen lehtikaalicoleslaw

Kylmäsavustettua lohta, paahdettua sipulia, piparjuurismetanaa ja saaristolaisleipämurua

Pääruoka grillistä:

Kartanon kirsikkaisella bbg-kastikkeella glaseerattua porsaankylkeä

Artesaani makkaralajitelma (lammasraakamakkaraa, bratwurstia ja riistamakkaraa), kartanon omaa ketsuppia ja jalopenopestoa

Sitrusbalsamico maustettuja grillikasviksia ja paahdettua perunaa

Kasvisvaihtoehto:

Yrttiglaseerattua grillattua kesäkurpitsaa, grillattua halloumia ja kesäkurpitsapestoa talon focaccialla

Jälkiruoka:

Uuniritarit kinuskikermalla ja raikasta marjasalaattia