fbpx

Accommodations

Bodom Manor as well as the Old Stable and Lakeside Sauna and its courtyard are located in a peaceful setting, right on the shores of Lake Bodom.

The Manor offers diverse venues for your occasion!

The Manor’s offers unforgettable experiences. The cabinets are suitable either for a smaller group of guests, or in case of larger events all the buildings in the Manor perimeter are available for use. 

Ester Sali

Ester Sali soveltuu jopa 70 henkilön seminaarin tai 46 hengen illallisiin. Tilaan on saatavilla videotykki, valkokangas sekä muut tarvittavat kokoustarvikkeet. Tila on remontoitu perinteitä kunnioittaen ja katseenvangitsijana toimii upea kakluuni.

Gunnar Sali

Gunnar sali soveltuu mainiosti jopa 10 hengen kokouksiin tai lounastapaamisiin. Suurista ikkunoista avautuu upea näkymä Bodomin järvelle. Tilan voi halutessaan yhdistää sinisen salin kanssa, jolloin voidaan yhdistää esimerkiksi ruokailu ja kokoustaminen.

Greta Sali

Greta sali soveltuu maksimissaan 12 hengen kokouksiin. Lisää tilaa saadaan yhdistämällä vihreä sekä keltainen sali, jolloin saadaan ruokailut tai ryhmätyötila samaan tilaan.

THE CLUB CABINET

 Kartanon Klubi on vastikään remontoitu kokoustila Kartanon toisessa kerroksessa, joka soveltuu jopa 12 hengelle. Klubissa on kiinteä valkokangas sekä suuri diplomaattipöytä. Tässä kabinetissä järjestät näppärästi niin kokouskset, tiimipalaverit kuin aamiaistapaamisetkin.

CAPTAIN CABINET

Kartanon Kapteeni sijaitsee Kartanon toisessa kerroksessa. Kapteeni, kuten myös Klubi, on vastikään remontoitu. Tila soveltuu jopa 12 hengen kokouksiin, vakiovarusteenaan kiinteä valkokangas ja videotykki. Kapteenin yhteydessä on lisäksi erillinen tila, jota voi käyttää tiimityötilana tai johon voidaan kattaa kokoustarjoilut . 

OLD STABLE

Located in the courtyard of the manor, the Old Stable hides inside a unique space.
Talli varattavissa yksityiskäyttöön, jopa 120 hengen tilaisuuksiin. Talliin on tilattavissa kaikki ruoka- ja juomapalvelut.

 

LAKESIDE SAUNA

Kartanon helmasta, Bodom järven rannalta, löytyy tyylikäs Rantasauna. Täysin uusittu sauna sekä kokoustila tarjoaa tilan jopa 20 hengen tilaisuuksiin. Rantasaunan suuren diplomaattipöydän ääreen mahtuu helposti 10 henkilöä kokoustamaan, ja seisten jopa 20 henkeä.  Saunaan on tilattavissa kaikki ruoka- ja juomapalvelut.

en_US