LUNCH

Raikas ja monipuolinen lounas arkisin klo 11-15!

Bodomin Kartanon vanhaan keittiöön katettu raikas ja ruokaisa lounaspöytä sisältää lämpimän lounaan lisäksi runsaan vihreän herkkupöydän sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille. 

Tarjolla päivittäin vaihtuva mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus kauden tuoreita raaka-aineita ja keittiön ajatuksia terveellisestä noutopöydästä, joka antaa energiaa päivään.

Viikonloppuisin golf-pelaajille on brunssin lisäksi tarjolla virkistävä ja energiaa antava golf lounas. 

Lounas 12,90 €  / Salaattipöytä 9,90 €

Master lounas alk. 16,90 €

21.6-27.6.2021

MAANANTAI 21.6

Uunilohta, palsternakka-perunapyreetä ja chimichurri-yrttipestoa (L, G)

Paistettua tofua, palsternakka-perunapyreetä ja chimichurri-yrttipestoa (L, G)

 

 TIISTAI 22.6

Kokonaisena grillattua porsaanfileetä, paahdettua bataattia ja punaviinipippurikastiketta (L, G)

Kartanon punajuuri-vuohenjuustokeittoa ja paahdettuja pinjansiemeniä (L, G)

 

 KESKIVIIKKO 23.6

Paahdettua kanaa ja vuohenjuusto ratatouille (L, G)

Paistettua tofua ja vuohenjuusto ratatouille  (L, G)

 

TORSTAI 24.6

Välimerellinen tomaattinen lammaspata ja villiriisiä (M, G)

Nyhtöherne-tomaatti kastiketta ja villiriisiä (M, G)

 

PERJANTAI 25.6

Artesaani makkaralajitelma, peruna-pinaattihöystö ja kartanon sinappia (L, G)

Paahdettua vuohenjuustoa ja peruna-pinaattihöystö (M)

 

LAUANTAI 26.6

Juhannuksen grillibrunssi ja Golffarin lounas:

Hiiligrillattua kanaa, lämmintä perunasalaattia & sitrusaiolia (M, G)

Falafel pyöryköitä, lämmintä perunasalaattia & sitrusaiolia (M, G)

 

SUNNUNTAI 27.6

Juhannuksen grillibrunssi ja Golffarin lounas:

Kartanon pintasavustettua lohta, uuden sadon tilliperunat ja remouladekastiketta (L, G)

Grillattua varhaiskaalia, uuden sadon tilliperunat ja remouladekastiketta (L, G)

 

 

28.6. - 4.7.2021

 

MAANANTAI 28.6

Lihapyöryköitä, bataatti-perunapyrettä ja kermaista pippurikastiketta (L, G)

Punajuuri-vuohenjuustokeittoa ja yrttikrutonkeja (L)

 

TIISTAI 29.6

Paistettua lohta ja paahdettua voi-tilliperunaa (L, G)

Grillattua munakoisoa, mozzarellaa ja basilikatomaatti kastiketta (L, G)

 

KESKIVIIKKO 30.6                    

Hiiligrillattua kanaa, valkosipuli perunaa ja sitrusjogurttia (L, G)

Paahdettua tofua, lämmin kikherne kvinoa ja salsa verde (Ve, G)

 

TORSTAI 1.7

Pinta savustettua siikaa ja piparjuuri creme fraichea (L, G)

                                                    Vuohenjuustosalaattia & paahdettuja pinjansiemeniä (L, G)

 

PERJANTAI 2.7

Mureita possun kylkiä, soija inkivääri kastiketta, lasinuudelia ja korianteri-kesäsipulia (L, G)

Sieni-tofu lasinuudeli bowl (M, G)

 

LAUANTAI 3.7

Lauantaibrunssi ja Golffarin lounas:

Risottoa ja hiillostettua lohta (L, G)

 Risottoa ja vuohenjuustoa (L, G)

 

SUNNUNTAI 4.7

Sunnuntaibrunssi ja Golffarin lounas:

Pasta, paahdettua kanakastiketta ja parmesaania (L)*

Pasta, metsäsienikastiketta ja parmesaania (L)*

 

* saatavilla myös gluteenittomalla lisukkeella

 

 

Book a table for a bigger group of people in advance:

+358 44 5080 034 tai sali@bodominkartano.fi

 

Tutustu myös meidän brunssiin!

en_US