LUNCH

Raikas ja monipuolinen lounas arkisin klo 11-15!

Bodomin Kartanon vanhaan keittiöön katettu raikas ja ruokaisa lounaspöytä sisältää lämpimän lounaan lisäksi runsaan vihreän herkkupöydän sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille. 

Tarjolla päivittäin vaihtuva mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus kauden tuoreita raaka-aineita ja keittiön ajatuksia terveellisestä noutopöydästä, joka antaa energiaa päivään.

Viikonloppuisin golf-pelaajille on brunssin lisäksi tarjolla virkistävä ja energiaa antava golf lounas. 

Lounas 12,90 €  / Salaattipöytä 9,90 €

Master lounas alk. 16,90 €

13.9.-19.9.2021

MAANANTAI 13.9.

Paahdettua kanaa, valkosipuliperunaa ja bbq kastiketta (M, G)

Paahdettua bataattia, halloumia ja bbq kastiketta (L, G)

 

TIISTAI 14.9.

Paahdettua lohta (M, G), perunamuusia ja valkoviinikastiketta (L, G)

Täytettyä paprikaa, perunapyrettä ja basilikatomaatti kastiketta (L, G)

 

KESKIVIIKKO 15.9.

Pasta carbonara ja parmesaania (L)

Tuoretomaatti-avocado pastaa ja parmesaania (L, G)

 

TORSTAI 16.9.

Kreikkalainen Moussaka (L, G)

Kesäkurpitsa-feta Moussaka (L, G)

 

PERJANTAI 17.9.

Hirvi osso bucco (M, G) ja valkosipuliyrtti tagliatelle (M)

Falafelpyöryköitä, ranskalaisia, aiolia ja chipotle creme fraiche (L, G)

 

LAUANTAI 18.9. BRUNSSI JA GOLFFARIN LOUNAS

Grillattua kanaa, piparjuuri creme fraiche ja peruna-parsakaalihöystö (L, G)

Paistettua halloumia, piparjuuri creme fraiche ja peruna-parsakaalihöystö (L, G)

 

SUNNUNTAI 19.9.  – BRUNSSI JA GOLFFARIN LOUNAS

Uuniperuna katkarapuskågen täytteellä (L, G)

Uuniperuna nyhtö herne täytteellä (L, G)

 

20.9.-26.9.2021

 

MAANANTAI 20.09.

Pintasavustettua lohta, lämmintä perunasalaattia ja remouladekastiketta (L, G)

Grillattua portobelloa, pikkelöityä punasipulia, guacamolea & kookos-kaali salaattia (M, G)

 

TIISTAI 21.09.

Itämaista kanakastiketta, basmatiriisiä ja sitrusminttujogurttia (L, G)

Nyhtöherneellä ja pinjansiemenillä täytettyä paprikaa, riisiä ja tomaattikastiketta (L, G)

 

KESKIVIIKKO 22.09.

Kartanon friteerattuja muikkuja, tilli-kermaviilikastiketta ja puikulaperunapyreetä (L, G)

Kookos-quorn curry ja villiriisiä (M, G)

 

TORSTAI 23.09.

Bolognesea naudanjauhelihasta, Rummo pastaa kauden yrteillä ja parmesaania (L)

Friteerattua halloumia, paahdettua bataattia, guacamolea ja punajuurihummusta (L, G)

 

PERJANTAI 24.9.

Perinteistä karjalanpaistia ja juuresmuusia (L, G)

Metsäsienirisottoa, paahdettua hasselpähkinäcrumblea ja parmesaania (L, G)

 

LAUANTAI 25.9 – GOLFFARIN LOUNAS JA KARTANON BRUNSSI

Hiillostettua lohta, tilli perunaa, paahdettua kukkakaalia sekä parsakaalia ja sitrusaiolia (L, G)

Falafel-pyöryköitä, tilli perunaa, paahdettua kukkakaalia sekä porkkanaa ja sitrusaiolia (L, G)

 

SUNNUNTAI 26.9 – GOLFFARIN LOUNAS JA KARTANON BRUNSSI

Paahdettua possun kylkeä, harissa porkkanoita ja sokeriherneitä, coleslawta ja seesami-teriyaki glacea (L)

Paahdettua vuohenjuustoa ja basilikarisottoa (VL, G)         

Book a table for a bigger group of people in advance:

+358 44 444 4460 tai myynti@bodominkartano.fi

Tutustu myös meidän brunssiin!

en_US