fbpx

LUNCH

MONIPUOLINEN KATTAUS KAUDEN TUOREITA RAAKA-AINEITA JA VIRKISTÄVIÄ MAKUJA

LOUNAS – ESPOO

Lounas – Espoo. Bodomin Kartanon vanhaan keittiöön katettu raikas ja ruokaisa lounaspöytä sisältää lämpimän lounaan lisäksi runsaan vihreän herkkupöydän sekä kahvin/teen. Kartanon lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15, joten se sopii niin aamuvirkuille kuin matti myöhäisille.

Tarjolla päivittäin vaihtuva mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus kauden tuoreita raaka-aineita ja keittiön ajatuksia terveellisestä noutopöydästä, joka antaa energiaa päivään. Viikonloppuisin golf-pelaajille on brunssin lisäksi tarjolla virkistävä ja energiaa antava golf lounas.

Tervetuloa Espoon herkullisimpaan lounaspöytään!

Lounas 13,90 €  / Salaattipöytä 11,90 €

Lounasaikaan tarjolla myös päivän pöytiin tarjoiltu annos alk. 24,90€

Lapset 11- ikävuoteen saakka -50% lounaan hinnasta.

LOUNAS 15.8. - 21.8.2022

MAANANTAI 15.8.

Lihapullia pippurikastikkeessa, puolukkaa ja keitetyt perunat (M,G)

Palak Paneer – intialainen kasviscurry kotijuustolla (L,G)

 

TIISTAI 16.8.

Tortillat kanatäytteellä, tomaattisalsaa, guacamolea ja ranskankermaa (L)*

Tortillat kasvistäytteellä, tomaattisalsaa, guacamolea ja ranskankermaa (L)*

*saatavana myös gluteenittomana

 

KESKIVIIKKO 17.8.

Pasta carbonara ja pecorinojuustoa (L)*

Pasta arabiata ja paahdettua pinjansiemeniä (L)*

*saatavana myös gluteenittomana

 

TORSTAI 18.8.

Lohimurekepihvit minttukermaviilikastikkeella ja höyrytettyä tilliperunaa (L)

Kikherne-porkkanapihvit ja sitruunakastiketta (L)

 

PERJANTAI 19.8.

Stroganoff naudanlihasta, smetanaa ja perunaa (L,G)

Härkisstroganoff, smetanaa ja perunaa (L,G)

 

LAUANTAI 20.8.

Paistettua muikkua, perunasosetta ja myrttisen suolakurkkua (L)

Salaatti fritatusta halloumista, marinoitua punasipulia ja sitrusvinaigrettea (L,G)

 

SUNNUNTAI 21.8.

Grillattua kanaa, bbq-kastiketta ja riisi (M,G)

Kasviscurry kookosmaidossa, riisiä ja tuoreita yrttejä (V, G)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

VARAA PÖYTÄ!

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Porsaanlihan alkuperämaa: suomi

Kanan alkuperämaa: suomi

LOUNAS 8.8-14.8.2022

 

 

MAANANTAI 8.8.

Perinteistä jauhelihamureketta, jallukastiketta ja perunaa (L)

Porkkana-kikhernepihvit, paahdettua perunaa ja yrttikastiketta (L,G)

 

TIISTAI 9.8.

Välimerellistä stifadokanaa ja yrttiriisiä (M, G)

Gnocchit persiljalla maustetussa tomaattikastikkeessa ja parmesaania (L,G)

 

KESKIVIIKKO 10.8.

Kartanon moussakaa naudan jauhelihasta (L, G)

Kreikkalainen salaatti fetajuustolla ja kalamataoliivia (VL, G)

 

TORSTAI 11.8.

Smetanalla gratinoitua kalaa ja paahdettuja uunijuureksia (L,G)

Paahdettua kesäkurpitsaa linssi-fetätäytteellä (L,G)

 

PERJANTAI 12.8.

Miedosti harissalla maustettua grillattua kanaa ja paahdettua bataattia (L)

Punajuuri – Roquefort salaattia ja granaattiomenabalsamicoa (G)

 

LAUANTAI 13.8.

Kuorrutettua porsaanleikettä, yrttibearnaisea ja säräjuureksia (L)

Paistettua halloumia, säräjuureksia ja yrttiöljyä (L, G)

 

SUNNUNTAI 14.8.

Paistettua lohta, metsäsienikastiketta ja tillivoilla maustettua varhaisperunaa (L, G)

Itse tehdyt pinaattiletut ja puolukkasurvosta (L)

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Porsaanlihan alkuperämaa: suomi

Kanan alkuperämaa: suomi

VARAA PÖYTÄ!

Book a table for a bigger group of people in advance:

+358 44 444 4460 tai myynti@bodominkartano.fi

Tutustu myös meidän brunssiin!

en_US