fbpx

JOULULOUNAS

JOULUN TAIKAA BODOMIN KARTANOLLA

Virittäydy taianomaiseen joulutunnelmaan, ja tule nautiskelemaan ihanasta joulun odotuksesta Bodomin Kartanoon, herkullisen ruuan ääreen. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä ja kiireettömästä tunnelmasta Bodomin Kartanon joululounaalle. Tunnelmallinen joulupöytä katetaan 7.-10.12., 13.-16.12. ja 19.-21.12.2022

Kartanon joulupuodista löydät lisäksi ihastuttavia itsetehtyjä herkkuja joko kotiin vietäväksi tai pukinkonttiin.

Tututstu alla olevaan menuun, ja varaa pöytä!

BODOMIN KARTANON JOULULOUNAS

7-10.12., 13. – 16.12. ja 19. – 21.12.2022
Kattaukset klo 11.00 ja 13.00

9.12 Melkein täynnä, varaa pian

13.12 Melkein täynnä, varaa pian

14.12. Melkein täynnä, varaa pian
15.12. TÄYNNÄ
16.12.  Toinen kattaus täynnä, varaa pian

Peruutuspaikkoja voit kysyä: sali@bodominkartano.fi

MENU (FI)

58,00€ / hlö

(Lapset 3€ / ikävuosi 11 ikävuoteen saakka)

Alkuun
Kuminanäkkäriä, kartanon mallasleipää ja saaristolaisleipää (M)
Yrttilevitettä ja kirnuvoita (L,G)
Vihersalaattia ja karpalovinaigretteä (V,G)
Paahdettua hunajaporkkanaa ja piimäjuustoa (L,G)
Kardemummalla maustettua punajuurta, omenaa ja karamellisoitua saksanpähkinää (V,G)
Kartanon kalaherkut:
Paahdettua jääkellarinlohta, pikkelöityä fenkolia ja tillinsiemenkurkkua (M,G)
Kartanon sinappisilliä (M,G)
Campari karpalosilliä (M,G)
Siianmätiä, smetanaa ja pikkelöityä punasipulia Maalahdenlimpulla (L)
Höyrytettyä tilliperunaa ja paahdettua voita (L,G)
Härän Rosé paistia ja aprikoosicremeä (M)

Pääruoka pöytiin tarjoiltuna
Yön yli haudutettua hirvenlapaa, tummaa viikunakastiketta ja karamellisoitua lanttua (M,G)

tai
Yrttimarinoitua myskikurpitsaa, paahdettua Kolatun vuohenjuustoa, tummaa viikunakastiketta ja karamellisoitua lanttua (VL,G)

Jälkiruoka
Kotimaista sinihomejuustoa, brietä ja cheddaria, viikunahilloketta, piparkakkuja ja vesikeksejä (VL)
Pähkinä-suklaabrownie ja paahdettua valkosuklaata (VL,G)
Kinuskimoussea ja sokeroituja puolukoita (VL,G)
Suklaakonvehteja (L,G) ja marmeladia (M)

Kahvia, teetä

Makuvesiä

Pidätämme oikeuden menun muutoksiin.

Naudanlihan alkuperämaa: suomi

Hirven alkuperämaa: viro

MENU (ENG)

58,00€ / per person

(Children 3€ / year up until 11 years old)

Starters
Cumin thin crisps, home made malt bread and dark bread (M)
Herb spread and butter (L, G)
Green salad and cranberry vinaigrette (V, G)
Roasted carrots and buttermilk cheese (L, G)
Beetroot with cardemum, apple and caramelized walnuts (V, G)
Gravlax, pickled fennel and dill cucumbers (M, G)
Bodom’s mustard herring (M, G)
Campari cranberry herring (M, G)
White fish roe, sour cream and pickled red onion on Malax Loaf (L)
Potatoes with dill and butter (L, G)
Roast beef with apricot creme (M)

Main course served by plate

Slow-cooked moose, dark fiq sauce and caramelized turnip (M, G)

or

Herb marinated butternut squash, roasted goat cheese, dark fiq sauce and caramelized turnip (VL, G)

Dessert
Blue cheese, brie and cheddar, fiq jam, ginger biscuits and water crackers (VL)
Chololate brownie with nuts and roasted white chocolate (VL, G)
Caramel mousse and lingonberries (VL, G)
Chololate and marmalade (M)
Coffee, tea

We reserve the right to make changes

Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon:

+358 44 5080 034 tai myynti@bodominkartano.fi

Tutustu myös meidän brunssiin!

Kokonaan peruuttamatta jätetyistä varauksista (no-show) veloitamme 25€ / hlö peruutuskuluna.